2017-05-02 16:43:13• hírek • Szatmár.ro

Nem lettem volna bíró a Talna-Victoria meccsen

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Szidták a játékvezetőket, erőszak és rongálás is volt Avasújvárosban. Az erőszakos drukkerek miatt vesztette el a házigazda a nagykárolyiak elleni meccset.

Kedd késő délután döntött a Szatmár Megyei Labdarúgószövetség fegyelmi bizottsága az Avasújvárosi Talna - Nagykárolyi Victoria mérkőzésen történt incidensek ügyében, ugyanis a rendőrségnek és a csendőrségnek kellett rendet teremtenie a meccset követően. A döntés szerint a házigazda Avasújváros 3-0-ra elvesztette a mérkőzést, 275 lej büntetést kell fizetnie és négy hazai mérkőzését kell más pályán megszerveznie.

A keddi rendőrségi jelentésben írnak a nem mindennapi focimeccsről, amit a negyedik ligás bajnokságban játszott az Avasújvárosi Talna és a Nagykárolyi Victoria. Az amúgy "rendesen" 1-1-re végződő meccs vesztesei a bírók voltak, több szempontból is.

A 112-es egységes segélyhívószámon értesítették a rendőröket az említett dátumon, 19.40-kor arról, hogy több incidens is megzavarta a játékot. A rendőrségi jelentés viszont csak arra tér ki, hogy egy 42 éves avasújvárosi drukker erőszakoskodni kezdett a két (22, illetve 26 éves) zilahi illetőségű játékvezetővel szemben. A férfi ügyében a rendőrség eljárást indított.

Később a bírók jelezték, hogy egyikük személygépkocsiját ismeretlen tettesek összekarcolták, a kár ez esetben 300 lejre tehető. Ez ügyben is eljárás indult ismeretlen tettes ellen, rongálás bűntettének az elkövetése miatt.

A Presasm.ro információi szerint már a meccs 20. percében meglehetősen udvariatlan volt az egyik helyi drukker a bíróval szemben. Föld-rögökkel dobálta a sípmestert több alkalommal, és volt, hogy el is találta. A 70. percben egy férfi beszaladt a pályára és megütötte a bírót, a meccs végén pedig állítólag többen is erőszakoskodtak a játékvezetőkkel. A rend helyreállításában a rendőrség segítségét kellett kérni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: